• Moderne en nauwkeurige weegtechniek

  • Op elke locatie mobiel wegen

  • Bespaar tijd en direct inzicht

Met een mobiel weegsysteem kun je overal nauwkeurig wegen

Ontdek de mogelijkheden van mobiel wegen. Je krijgt inzicht in je goederenstromen en vergroot de efficiency. Tijdens het laden weet je al wat de lading weegt. Het mobiele weegsysteem vervangt daarmee een vast weegplatform. H. van Malestein Service & Techniek is de specialist in systemen voor mobiel wegen.

Mobiele weegsystemen in voertuigen

De mobiele weegsystemen zijn ontworpen voor gebruik in voertuigen. Ze kunnen tegen een stootje en daarmee zijn ze erg betrouwbaar. Ook als ze jarenlang gebruikt worden, blijft de betrouwbaarheid goed. De wegingen blijven erg nauwkeurig. De maximale afwijking is 1%. IJken van mobiele weegsystemen is vaak niet nodig.

 

 

Bespaar tijd met mobiel wegen

Binnen enkele seconden weet je ‘on the spot’ hoeveel je hebt geladen. Je bespaart veel tijd omdat je altijd weet wat het beladen gewicht is. Met een nauwkeurig mobiel weegsysteem vermindert het verkeersrisico, want je voertuig zal nooit overbeladen zijn. Ook te weinig lading hoort tot het verleden. Met een mobiel weegsysteem wordt de laadcapaciteit van voertuigen optimaal benut.

Uitbreiden met printer

Je kunt de weegsystemen uitbreiden met een printer om bonnen direct af te drukken. Ook is er de mogelijkheid om de gegevens digitaal te versturen zodat ze geïmporteerd kunnen worden in een ERP systeem. Dat kan al terwijl je aan het wegen bent. Een kwalitatief mobiel weegsysteem is makkelijk te installeren, gebruiksvriendelijke en gaat lang mee.

Voordelen mobiel wegen

Onze systemen die mobiel wegen mogelijk maken, hebben veel voordelen:

  • Altijd snel inzicht in hoeveel materiaal aanwezig is
  • Op elk terrein is mobiel wegen mogelijk
  • Volledige integratie met een ERP systeem
  • Op afstand invoeren van opdrachten is mogelijk

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en ervaar de voordelen van onze mobiele weegsystemen.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op en ik bespreek de mogelijkheden van mobiel wegen.

Henri van Malestein

Productspecialist


+31 623566602

Henri van Malestein

Inzicht in wegingen: waar je ook bent

Op elke locatie weten hoeveel de lading weegt. Met onze systemen om mobiel te wegen weet je altijd meteen hoe zwaar de lading is. Overtredingen op te zwaar beladen voertuigen zijn makkelijk te voorkomen. Op deze manier wordt de laadcapaciteit van het voertuig volledig benut.

Voorraden direct bijwerken

Met een integratie naar je ERP systeem zijn je voorraden real-time bijgewerkt. Zo kan je ook je klanten direct factureren. Ook is een koppeling naar printer mogelijk. Zo kan je tijdens het mobiel wegen een werkbon printen.

Mobiel wegen

Voor deze voertuigen hebben wij weegsystemen

Dumptruck
Dumptruck
Graafmachine
Graafmachine mobiel wegen
Heftruck
Heftruck
Overslagkraan
Overlagkraan
Puinbreker
Puinbreker
Schranklader
Verreiker
Vuilniswagen
Wiellader

Innovatieve technologie

Altijd en overal inzicht

Met een kwalitatief goed mobiel weegsysteem verminder je verkeersrisico. Je weet tijdens het mobiel wegen al exact het gewicht van je lading. Daarmee voorkom je overbelading van voertuigen. Voeg je een printer toe aan het systeem, dan kan je meteen een weegbon printen en meegeven aan de chauffeur. Met een koppeling naar je ERP systeem heb je alle gegevens ook meteen vastgelegd zodat je factureren na het wegen.

Mobiel wegen

Demo aanvragen | Weegsystemen

  • Hidden

Henri van Malestein Productspecialist Ik help je graag bij het vinden van de juiste maatoplossing.

Henri van Malestein
Copyright H. van Malestein Service & Techniek