• Kwalitatief & robuust

  • Nauwkeurig & precies

  • Bespaar tijd & grondstoffen

Over Tesmatic: mobiele weegoplossingen

Tesmatic specialiseert zich in het produceren van weegsystemen voor voertuigen. Het bedrijf is in meer dan twintig landen actief en voldoet aan de ISO 9001 certificering.

Wat zijn de voordelen van een weegsysteem? Allereerst is het belangrijk om te weten hoeveel kilogram je vervoert. Je wilt een voertuig niet overbeladen of een klant minder grondstoffen leveren dan afgesproken. Daarbij stijgen de grondstofprijzen en door precies te kunnen wegen ga je efficiënter met grondstoffen om.

H. van Malestein Service & Techniek is leverancier van Tesmatic. De weegsystemen hebben een maximale afwijking van één procent en zijn daarmee heel nauwkeurig. Installatie van een weegsysteem wordt volledig verzorgd door onze specialisten. Voordat een weegsysteem geïnstalleerd kan worden heb je wellicht ondersteuning nodig. Welk weegsysteem past bij mijn situatie?

Neem contact op met onze adviseurs en we kijken graag en vrijblijvend mee. Bekijk hieronder het assortiment Tesmatic weegsystemen wat we aanbieden.

Bekijk het assortiment

Tesmatic weegsysteem heftruck
Tesmatic monitor
Tesmatic weegsysteem minilader
Tesmatic monitor
Al onze weegsystemen
Tesmatic assortiment

Meer weten over weegsystemen?

Heeft u nog een specifieke vraag over de producten van Tesmatic of weegsystemen in het algemeen?

Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring helpen we u graag op weg. Neem contact op voor vrijblijvend advies over onze producten.

Meer weten over Tesmatic weegoplossingen? Ik help je graag!

Henri van Malestein

Productspecialist


+31 623566602

Henri van Malestein
Copyright H. van Malestein Service & Techniek